/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jönnek a névre szóló MINI-k

2018. január 02. 13:35   |   Autoblog
címkék:  

A MINI a Yours Customised csomag képében 2018-tól minden ügyfelének felkínálja a lehetőséget, hogy saját maga által megtervezett, egyedi stílusú, személyre szabott dizájnelemekkel varázsolja minden korábbinál exkluzívabbá négykerekű kedvencét. A termékpaletta az oldalsó irányjelző panelektől, a jobb első ülés előtti műszerfal-betéteken és a világító küszöbtoldatokon át, egészen a LED-technológiás alsó kivetítőkig terjed.

Az innovatív stíluselemek megtervezésére a MINI egy önálló online felületet hozott létre, ahol az ügyfelek kiválaszthatják, részletekbe menően személyre szabhatják és meg is rendelhetik a MINI Yours Customised termékportfólió bármelyik elemét. A rendelés leadása után az utólagosan felszerelhető alkatrészeket innovatív gyártási technológiákkal, így többek között háromdimenziós nyomtatással és lézergravírozással készítik el, amelyek szinte bármilyen ügyféligény kielégítését lehetővé teszik. Az online felületen megrendelt alkatrészek néhány héten belül megérkeznek a kívánt postacímre.

A MINI Yours Customised csomag minden eleme tökéletesen illeszkedik az ügyfél MINI modelljéhez, a termékek így néhány egyszerű mozdulattal otthon is felszerelhetők. Az oldalsó irányjelző-paneleket, a jobb első ülés előtti műszerfal-betéteket, a világító küszöbtoldatokat és a LED-technológiás alsó kivetítőket egytől egyig úgy tervezték meg, hogy azok bármikor le- és felszerelhetők legyenek, a MINI Yours Customised csomag egyedi kiegészítői így végtelen alkalommal újabbra cserélhetők.

Az online felület teljes mértékben új dizájnt, felépítést és háttérprogramot kapott, a személyre szabott kiegészítők elmentésekor és a rendelés elküldésekor a rendszer így egyenesen az adott elem elkészítéséért felelős gyártósorra és gyártási folyamatba továbbítja az adatokat. Az oldalsó irányjelző-panelek és az utastéri betétek legyártásakor például az online felület egyenesen a digitálisan vezérelt háromdimenziós nyomtatóba küldi az ügyfél által megrendelt elem paramétereit, a gyártás így megszakítás nélkül folyik.

Az oldalsó irányjelző-panelek és az utastéri betétek kialakításakor az elem színe, felületkezelése és mintázata tetszőleges sorrendben kiválasztható. Sőt mi több, eme két kiegészítő esetében a felületkezelés mértéke és a mintázatok erőssége is tetszés szerint változtatható. A szoftver mindezeken felül előre összeállított sablonokat és formanyelveket is felkínál, amelyek speciális dizájnikonok és elegáns árnyalatok keveredését hordozzák.

Az elemeken alkalmazott dizájnikonok mérete és elhelyezése az ügyfél igényei szerint változtatható. Az előre elmentett formanyelvek között utazási, szabadidős tevékenységi és márkatörténeti témák is fellelhetők, a MINI Yours Customised kiegészítők pedig saját feliratokkal és egyedi aláírásokkal is elláthatók. Az egyes betűk méretének és elhelyezésének ugyancsak az ügyfél kreativitása szab határt. Az innovatív szoftver segítségével lehetőség adódik egyedi üzenetek megjelenítésére is, így például a vezető és az első utas nevének kiírására, vagy épp a négykerekű kedvenc becenevének feltüntetésére.

A látványos formanyelvek legtöbb színe, mintája és dizájnikonja a világító küszöbtoldatokhoz és a LED-technológiás alsó kivetítőkhöz is megrendelhető, a saját feliratok megalkotása pedig ez utóbbi két elem esetében sem akadály. A MINI ügyfele itt is megannyi szín, minta és dizájnikon segítségével írhatja ki saját vagy autója becenevét, sőt mi több, a küszöbtoldatokra és a LED-technológiás alsó kivetítőkre az egyedi aláírások is felvarázsolhatók – akár világító kivitelben is.

Az első kerékjárati ívek fölé helyezett indexpár keretét adó oldalsó irányjelző-panelek háromdimenziós nyomtatással készülnek, majd megkapják a MINI ügyfele által kívánt fényezést – Aspen White matt nyárfa-fehér, Chili Red matt vörös, Jet Black matt fekete, Melting Silver matt ezüst vagy White Silver matt fehérezüst árnyalatban. A különféle felületkezelési módok és mintázatok ugyancsak teljes mértékben személyre szabhatók. Az egyedi megoldások listáját négyféle formanyelv dizájnikonjai és egy szabadon kihasználható feliratmező zárja, a MINI ügyfeleinek ráadásul arra is lehetőségük van, hogy a két oldalsó irányjelző-panelt más-más felirattal lássák el – például a vezető és az első utas nevével.

A MINI Yours Customised termékpaletta oldalsó irányjelző-paneljei minden esetben fehér indexekkel érkeznek házhoz és a háromajtós MINI, az ötajtós MINI, illetve a MINI Cabrio bármelyik motorváltozatához megrendelhetők. Az egyedi megrendelésre legyártott kiegészítők néhány egyszerű mozdulattal felszerelhetők, hiszen tökéletesen illeszkednek az eredeti alkatrészek felfogatási pontjaiba. Ez teszi lehetővé, hogy a MINI Yours Customised portfólió termékei bármikor újabbra cserélhetők és felszerelhetők legyenek.

A MINI Yours Customised paletta utastéri betétjei ugyancsak háromdimenziós nyomtatással készülnek. A műszerfal jobb első ülés előtti részére felszerelhető kiegészítő a háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Cabrio tulajdonosai számára biztosít jókora felületet a kreativitás kiélésére. Az utastéri betétek könnyedén, néhány mozdulattal beilleszthetők a gyári elemek helyére, szükség esetén pedig bármikor újabbakra cserélhetők. Az opció előfeltétele azonban, hogy az adott MINI modellnek cserélhető műszerfali betétet kínáló utastéri felszereltséggel kell rendelkeznie. A kiegészítő Aspen White matt nyárfa-fehér, Chili Red matt vörös, Starlight Blue matt kék, Moonwalk Grey matt szürke és Jet Black matt fekete árnyalatban rendelhető meg.

A MINI Yours Customised csomag világító küszöbtoldatai már az ajtók kinyitásakor látványos fogadtatásban részesítik a brit prémiumgyártó ügyfeleit, akik az exkluzív kiegészítők megtervezésekor számos csiszolási felületkezelés, fekete alumínium bevonat és végtelen stílusú mintázat közül választhatnak. A MINI ügyfelei ráadásul szó szerint alá is írhatják a világító küszöbtoldatokat, a változtatható feliratok mellett ugyanis a MINI Yours Customised az egyéni aláírásokat is képes megvilágítani.

A világító küszöbtoldatok a háromajtós MINI és a MINI Cabrio két-két ajtaja alá, illetve az ötajtós MINI és a MINI Clubman négy oldalsó ajtaja alá rendelhetők meg, motorváltozattól függetlenül. Az öntapadós hátlapnak köszönhetően az egyedi elemek könnyedén felhelyezhetők a küszöbök belső oldalára, a feliratok és aláírások ráadásul vezetékek nélkül világítanak: a küszöbtoldatok belső világítását az ajtók kinyitásakor egy mágneses kapcsoló aktiválja.

A MINI Yours Customised termékpaletta LED-technológiás alsó kivetítői érkezéskor és kiszálláskor egyaránt személyre szabott üzenettel fogadják az ügyfeleket. Az első ajtók kinyitásakor és bezárásakor az ajtók aljából egyedi felirattal és mintázattal ellátott ábra világítja meg az aszfaltot, mintegy 40 – 50 centiméter átmérőjű körben. A feliratokon és mintákon felül a kivetítés színe is változtatható: a Chili Red vörös, a Starlight Blue kék, valamint a fekete és a fehér kombinációja is elérhető opció. A MINI ügyfele számos formanyelv különböző dizájnikonjaival varázsolhatja még egyedibbé a kivetítést, a feliratok és egyedi aláírások ráadásul egymástól függetlenül, külön-külön is ráférnek a kivetítési felületre.

Az alsó kivetítők nem csupán a legújabb MINI modellgenerációk típusaiba, de a korábbi nemzedékek négykerekűibe is gond nélkül installálhatók. Az opció egyetlen előfeltétele, hogy az adott modell rendelkezzen gyárilag beszerelt alsó kivetítéssel vagy üdvözlőfénnyel. Amennyiben a jármű ajtajaiban már gyárilag megtalálható az alsó kivetítés, úgy a brit prémiumgyártó ügyfeleinek csak ki kell csúsztatniuk az eredeti sablont és becsúsztatni a helyére a MINI Yours Customised online felületén megtervezett opciót. Ha az adott modell csak üdvözlőfénnyel rendelkezik, a szállítási csomagban található átalakító szett segítségével az is könnyedén továbbfejleszthető. A beszerelés mindkét esetben csupán néhány egyszerű lépés.

A MINI Yours Customized csomag számos MINI modellhez megrendelhető lesz, nem csupán Európában, de a márka összes főbb piacán is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/