/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jövőre jön a Bugatti-verő Hennessey Venom GT

2009. augusztus 14. 17:37   |   Autoblog
címkék:  

A lóerők megszállottjai már jól ismerik a Hennessey Performance Engineering nevét, amely tulajdonképpen már az összes amerikai izomautóhoz és néhány európai sportkocsihoz elkészítette motortuning csomagját. A Hennessey olyan magasságokba emelte a lóerők számát, mint előtte még senki más. A cég saját Bugatti-verő szuperautóján is gőzerővel dolgozik, hogy bemutathassa azt a jövő márciusi Genfi Autószalonon. A Venom GT minden idők leggyorsabb utcai autója lesz, 435 km/órás végsebességgel.

A Hennessey rakétája ezeket a félelmetes számokat úgy tudja majd hozni, hogy karosszériája az elképzelhető legmodernebb és legkönnyebb anyagokból épül meg. A Venom GT kevesebb mint 2400 fontot nyom majd a mérlegen, azaz könnyebb lesz 1088 kilogrammnál. Nagy sebességnél a masszív hátsó szárny és a diffúzor szívja az útra a kocsit, a megfelelő fékerőt pedig a 14 hüvelyk átmérőjű karbon féktárcsák szolgáltatják.    

A Hennessey Venom GT alapárát 600 ezer dollárban állapították meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/