/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kalapács alá kerül Eric Clapton Ferrarija

2017. január 22. 16:45   |   Autoblog
címkék:  

A rock and roll legenda, Eric Clapton sportkocsik iránti szenvedélye közismert. A mester számos egzotikus masinát tart gyűjteményében, különösen a Ferrarikat kedveli, amelyekből már több egyedileg épített darabot is birtokolt. Az olasz különítmény egyik legékesebb darabja, az 1991-es gyártású F40 most új gazdát keres.

Clapton 2000 és 2003 között volt a tulajdonosa ennek a Rosso Corsa színű F40-nek, amely csupán 18 700 kilométert futott. Az autót Clapton és későbbi tulajdonosa is nagyon jól tartotta, rendszeresen szervizelte, kényeztette, így tulajdonképpen gyári állapotban van. 2008-ban a típus egyik gyengeségének számító üzemanyagellátó rendszert is feljavították benne. A 2,9 literes, katalizátoros biturbó V8-as motor 471 lóerőt és 576 Nm nyomatékot termel, akárcsak új korában.

Az eladó 1,1 millió dollárt (925 ezer font) szeretne kapni a sportkocsi történelem eme kiemelkedő darabjáért. Egyáltalán nem túlzó összeg, akár 1,6-1,75 milliót is megadnak majd a gyűjtők érte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/