/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kémfotókon a ráncfelvart új Suzuki Vitara

2018. február 16. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár idehaza rendíthetetlenül jól fogy, már nem mai modell a Suzuki legnépszerűbb crossovere. A gyártó idén készül bemutatni a ráncfelvarrást, melyről sikerült a carscoops csapatának néhány lesi fotót csinálnia.

Egyenesen az Északi-sarkkör közeléből érkeztek az alábbi fényképek, melyeken a Suzuki Vitara faceliftjét vehetjük szemügyre.

A várhatóan még idén év végén bemutatkozó ráncfelvarrást továbbra is jól leplezik a kulcspontokon, így egyelőre nagyítóval kell keresni az újításon áteső részleteket. Annyi biztos, hogy a lámpatestek átalakulnak, de valószínűleg a lökhárítókat és a hűtőmaszkot is átszabják a tervezők.

A biztonság terén aktív balesetmegelőző rendszerekkel kívánnak javítani, legalábbis erre utal az első lökhárítóban látható, feltűnő szenzor. A belső teret is sikerült egy fényképen megörökítenie a kíváncsi fotós(ok)nak, ahol egyelőre nem sok módosítás figyelhető meg: csupán új kárpitozás és egy könyöklő látszik elsőre.

A motorok terén egyelőre nem tudni, hogy várható-e változás, bár egyes hírek szerint az öregedő 1.6-os szívó benzines egységet az 1.0 literes BoosterJet turbómotorra cserélheti a japán márka, míg az 1.4 literes BoosterJet és az 1.6 literes turbódízel biztosan marad a kínálatban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/