/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Képeken az első négyüléses turbómotoros Ferrari

2016. szeptember 22. 17:15   |   Autoblog
címkék:  

A Párizsi Autószalonon ünnepli világpremierjét a Ferrari GTC4Lusso T, a márka történetének első turbómotorral hajtott négyüléses modellje. Az új, hátsókerék-hajtású és négykerék-kormányzással ellátott GT modell egyesíti az eleganciát, a kényelmet és a sportosságot.

Az új GTC4Lusso T modellben az Év motorjának is megválasztott 3,9 literes V8-as turbó csökkentett teljesítményű változata dolgozik, amely 610 lóerőt (7500 ford./percnél) és 760 Nm nyomatékot (3000-5250 ford./percnél) állít a pilóta szolgálatába. Erejét egy hétfokozatú váltóművön keresztül a hátsó kerekeknek továbbítja.

A GTC4Lusso T-t négykerék-kormányzással is ellátták; az elsőkkel megegyező irányban forduló hátsó kerekek agilisabb viselkedést eredményeznek, főként kanyarokba bemenet és kijövet. A nulla-százas sprint mindössze 3,5 másodpercet vesz igénybe, a végsebesség pedig 320 km/óra.

A GTC4Lusso T külsőleg egyébként pontosan úgy néz ki, mint szívómotoros testvérmodellje, kabinja pedig ugyanazt a kényeztető luxust vonultatja fel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/