/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kétmilliónál tart a Land Rover Defender

2015. július 01. 15:30   |   Autoblog
címkék:  

Hatvanhét év gyártás után, június végén legördült a solihulli futószalagról a kétmilliomodik Land Rover Defender, amely mérföldkövet egy különleges Defender modellel ünnepelnek meg. Az egyedi járművet bárki megszerezheti, azt ugyanis decemberben elárverezik.

A kétmilliós darabszámnak emléket állító speciális Defender összeállítása még májusban indult, amely alkalomból több Defender rajongót és magát Bear Gryllst is meghívták a solihulli üzembe, hogy segítsenek az autó kialakításában. Az egyedi Defendert végül a Goodwoodi Sebességfesztiválon mutatták be, amely esemény után országjáró körútba kezd. A ‘Defender 2,000,000’-t azután december 16-án, a Bonhams aukcióján elárverezik. Az ebből befolyó összeget pedig a Land Rover humanitárius és természetvédő partnereinek (International Federation of Red Cross, Red Crescent Societies (IFRC), Born Free Foundation) ajánlják fel.

A ‘Defender 2,000,000’ számos egyedi jellemzővel bír, amely a típus ismerőinek és rajongóinak sokat jelenthet. A Red Wharf Bay térképét például, ahol az eredeti Land Rover formáját belerajzolták a homokba, belegravírozták a bal oldali alumínium sárvédőbe. Emellett egy egyedi ‘no 2,000,000’ plakettet erősítettek a jármű hátuljára, amely bent, a műszerfal középkonzolján is megjelenik. A különleges Defender Indus ezüst selyemfényű fényezést kapott, amelyet Santorini fekete tetővel, kerekekkel, kerékjárati ívekkel, ajtózsanérokkal, tükörházakkal és hűtőráccsal ellentételeztek.

A kabinban a legjobb minőségű bőrkárpitozást találjuk, Red Wharf Bay mintával és ‘no 2,000,000’ fejtámla logókkal. A vezetőülésre egyedi alumíniumtáblát erősítettek fel, minden ember nevével, aki közreműködött a jármű összeszerelésében. Mindezt az egyedi forgalmi rendszám koronázza meg, amely a legelső, előszériás Land Rover HUE 166 rendszámára utal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/