/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különkiadás készül a BMW M240i modellből

2017. május 19. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az M240i M Performance Edition képében a BMW M divízió egy vadonatúj limitált szériáról rántja le a leplet, hogy még inkább előtérbe helyezze a kompakt sportkupé lendületes kialakítását. A különkiadást a tervezők számos prémium minőségű BMW M Performance kiegészítővel ruházták fel. A 340 lovas sportkupéból csak 750 darab lát napvilágot.

A BMW M240i M Performance Edition meghajtásáról 340 lóerős hathengeres benzinmotor gondoskodik, s a szénszálból készült és feketére fényezett elemek kiváló kontrasztot alkotnak az Alpine White alpesi fehér karosszéria-fényezésével. A tengelyvégeken 19 hüvelykes könnyűfém keréktárcsák forognak, amelyeken elöl 225/35 R19, hátul 245/30 R19 méretű gumiabroncsok feszülnek. A BMW a prémium minőségű, duplaküllő-dizájnú, kovácsolt felniket Orbit Grey vasszürke árnyalatban szereli fel a különkiadás alá, miután a tárcsák egyes éleit gyémánt-alakban felcsiszolták.

A modell frontrészének sportosságát feketére fényezett lökhárító-betétek, koptatók és légterelő elemek hangsúlyozzák, amellyel a vese alakú hűtőrács fekete keretei és lamellái harmonizálnak. Hátulnézetből a részben fényezett diffúzor és a szénszálból készült légterelő szárny kettőse erősíti a kocsi dinamikus kiállását. A kipufogórendszer szénszálas, BMW M logóval díszített ikervégződést kapott. Emellett szénszálból készült külső visszapillantó-házak és M Performance felirattal ellátott, feketére fóliázott küszöbtoldatok fokozzák a sportos hangulatot.

A BMW M240i M Performance Edition hatsebességes manuális váltóval és nyolcsebességes Steptronic sport automataváltóval is felszerelhető. Sőt mi több, az extrafelszereltségei közé az xDrive intelligens összkerékhajtás is felkerül, kizárólag a nyolcsebességes Steptronic sport automataváltóval társítva. Az összkerékhajtású változat 4,4 másodperc alatt gyorsul fel százas tempóra, a végsebessége 250 km/óra elektronikusan korlátozva.

A BMW M240i M Performance Edition kizárólag a BMW lipcsei gyárában lát napvilágot, 2017 júliusától, 750 példányban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/