/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különkiadásokkal búcsúzik a Dodge Viper

2016. június 23. 12:45   |   Autoblog
címkék:  

Idén 25 éves Amerika legegzotikusabb sportautója, a Dodge Viper, egyúttal idén kezdődik a típus utolsó gyártási éve, ezért a Dodge öt különleges limitált sorozatot bocsájt útjára.

Viper 1:28 Edition ACR

2010 Viper ACR

A Viper 1:28 Edition ACR a jelenlegi sorozatgyártású autó körrekord előtt tiszteleg, amit Randy Pobst egy 2016-os modellévű Dodge Viper ACR-rel állított fel a történelmi Laguna Seca versenypályán 2015 októberében. A gép fekete fényezést és festett hátsó szárnyat visel, a karosszéria teljes hosszában végigfutó piros ACR csíkkal. Emellett extrém aerodinamikai csomaggal, karbon kerámia fékrendszerrel és egyedi 1:28 Edition feliratokkal is ellátták. A széria ACR belső teret piros szegélyvarrás és 1:28 Edition plakett ékesíti. A limitált kiadású Viperhez emellett egyedi, színben egyező ponyvát is adnak, amelyen feltüntetik a tulajdonos nevét.

A Viper 1:28 Edition ACR-ből 28 darabot készítenek.

Viper GTS-R Commemorative Edition ACR

1998 Viper GTS-R

A Viper GTS-R Commemorative Edition ACR az egyik legjellegzetesebb Viper színséma, a fehér/kék előtt adózik. Gyöngyház fehér külső fényezést kap kék gyöngyház csíkozással, ezen kívül felszerelik extrém aerocsomaggal, karbon kerámia fékrendszerrel, külső karbon csomaggal, valamint GTS-R küszöb- és USA-zászlós B-oszlop díszítésekkel. A beltér széria ACR kivitelű piros varrásokkal és piros biztonsági övekkel. Ehhez az autóhoz is jár a színkódos ponyva, rajta a tulajdonos nevével.

Ebből a kivitelből összesen 100 darabot fognak összeszerelni.

Viper VooDoo II Edition ACR

2010 Viper Coupe ACR Voodoo Edition

Az eredeti, 2010-es Viper VooDoo edition után ez a változat fekete fényezést kap, amelyet a sofőr oldalán futó vörös szegélyes metálszürke csík tör meg. Itt is szériafelszerelés az extrém aerocsomag, illetve a karbon kerámia fék; az ACR kivitelű utastérben pedig ezüst fonállal varrott kagylóüléseket találunk. A ponyva szintén alaptartozék.

Ebből a változatból nem több, mint 31 példányt állítanak kerékre.

Viper Snakeskin Edition GTC

2010 Snakeskin Viper ACR

A Snakeskin Edition az ikonikus „kígyóbőr” zöld fényezést helyezi a középpontba. A feltűnő árnyalatot dupla fekete SRT csíkozás ellentételezi. A kocsi emellett Advanced Aerodynamics csomaggal, GT fekete belső térrel, Snakeskin jelvényes műszerfallal és színkódos, névvel ellátott takaróponyvával érkezik.

A kígyózöld Viper lesz az utolsó széria legritkább tagja, csupán 25 darabot gyártanak majd belőle.

Dodge Dealer Edition ACR

A Dodge Dealer Edition ACR csak a legjobb Viper márkakereskedőknél lesz beszerezhető (Tomball Dodge (Tomball, Texas); Roanoke Dodge (Roanoke, Illinois). Fehér karosszéria központi kék és piros sofőroldali csíkkal, karbon kerámia fékrendszer, extrém aerocsomag és piros cérnával varrott ACR utastér jellemzik. A ponyva ezúttal is alaptartozék.

A márkakereskedői változatból csak 33 darabot fognak összeszerelni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/