/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különkiadással búcsúzik a Honda Civic Type R

2017. január 11. 20:00   |   Autoblog
címkék:  

Véget ért a Civic Type R gyártása az angliai Swindonban, melyet egy különkiadással ünnepelnek meg. A Type R egy 100 darabra limitált Black Edition kiadással búcsúzik, melyet valódi gyűjtői darabnak szánnak.

A Civic Type R Black Edition, ahogy a neve is sugallja, mélyfekete fényezést kapott, amelyet itt-ott piros díszítések törnek meg. Piros a 19 colos könnyűfém felnik pereme, piros csíkot látunk az első és a hátsó kötényen, és pirosak a hátsó légterelő szárny oldallapjai is.

A külső stílus az utastérre is jellemző; a fekete alapszínt piros díszvarrás és betétek teszik mozgalmasabbá. A sportszékek piros szövetbetéteket, a kormánykarima piros bőrkötést és középállás-jelzőt kapott, s a szellőzők kerete is piros lett. A 2 literes turbómotorhoz nem nyúltak, az továbbra is 310 lóerőt és 400 Nm nyomatékot küld az első kerekekre.

Az aktuális Civic Type R gyártása befejeződött, a Honda immár az új generációs Civic gyártását készíti elő, amely márciusban kerül a márkakereskedésekbe. Az új Type R modell megjelenése az év vége felé várható.

A Civic Type R Black Edition 32 300 fontért vásárolható meg, s aki szeretne megkaparintani egyet, nem árt sietnie.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/