/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különleges Volkswagen pickupok Frankfurtban

2017. szeptember 06. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen Haszonjárművek két új Amarok modellt is kiállít a Frankfurti Autószalonon. A kurkumasárga metálfényezésű prémium Amarok Aventura Exclusive koncepció pickup bepillantást enged a jövőbe a típuscsalád majdani legerősebb, 3 literes TDI erőforrásával. Az új Dark Label special edition modell, amely 2018 tavaszától lesz elérhető, szintén feltűnik a standon.

Az Amarok Aventura Exclusive koncepcióautó megmutatja, milyen út áll a Volkswagen Haszonjárművek pickupjai előtt. Még több lóerő, még több forgatónyomatékkal. A koncepcióautó nyolcfokozatú automata sebességváltójával és állandó összkerékhajtásával 190 kW/258 LE teljesítményt ad le, megnövelt forgatónyomatékkal. Ez bőséges erőt biztosít a vontatáshoz és a gyorsításhoz.

A kurkumasárga metál koncepcióautó tágas duplakabinjával és letisztult formáival több látványos elemet is felvonultat, kezdve a polírozott magasfényű 19 colos ‘Milford’ keréktárcsákkal. A küszöbökön, a Stylingbar bukókereten, az első védőrácson, a külső visszapillantó tükrökön és a hátsó lökhárítón megannyi krómfelület csillog. A bi-xenon fényszórók és a LED technikájú nappali menetfény tovább erősíti a sportos megjelenést.

Megszemlélhető emellett a ‘roll cover system’ – a rögzíthető, vízálló rakodótérfedél, amely először lesz rendelhető alumínium kivitelben. Az alváz védőburkolata szintén alumínium hatású. Az olyan technikai elemek, mint a ParkPilot, a hátsó teret figyelő kamera, és a mechanikus 100 százalékos differenciálzár ugyanúgy támogatja a sofőrt a nagyvárosi dzsungelben, mint kint a terepen.

Belül az Amarok Aventura Exclusive koncepciójármű sportos jellegét hangsúlyozza a fekete bőr, amit a kurkumasárga varrások kontrasztja tör meg. A koncepciójármű emellett 14 módon állítható ergoComfort üléseivel, a váltófüleket is hordozó, háromágú, bőrbevonatú multifunkciós kormánykerekével, valamint Discover Media navigációs rendszerével büszkélkedik. Az Amarok új fekete tetőkárpitja a frankfurti autókiállításon látható először, ez kiválóan harmonizál a titánfekete belsővel. A külső króm elemek sora belül folytatódik a króm dekorelemek segítségével.

Az Amarok Dark Label limitált változat alapját az Amarok Comfortline felszereltségi szint képezi, és stílusos Indiumszürke külsővel jelenik meg. Ehhez sötét színű kiegészítők tartoznak, például fekete csövek a küszöbökön, matt fekete Stylingbar bukókeret, lakkozott króm csíkok az első rácson, és magasfényű, antracitszínű 18 colos ‘Rawson’ keréktárcsák. A Dark Label a dizájnért rajongó vásárlókat célozza meg, akik ugyanakkor nem akarják feláldozni egy valódi off-road jármű előnyeit. A matt fekete ajtókilincsek és külső visszapillantó tükrök, valamint az alsó küszöbön feltűnő Dark Label logó teszi teljessé a stílusos megjelenést. Belül az új fekete tetőkárpit és Dark Label logóval hímzett szőnyegek stilizálnak a különleges modell külső dizájnjával.

Az Amarok Dark Label a Volkswagen Haszonjárművek két V6-os motorváltozatával érhető el: a 163 LE-s TDI hatfokozatú manuális sebességváltóval és hátsókerék-hajtással, illetve kapcsolható összkerékhajtással; a 204 LE-s TDI pedig hatfokozatú kézi sebességváltóval és 4MOTION kapcsolható összkerékhajtással, vagy nyolcfokozatú automataváltóval és állandó összkerékhajtással rendelhető. A változat Németországban debütál 2018 tavaszán, ára nettó 33 714 eurótól indul. A BMT, azaz a BlueMotion Technology minden esetben alapfelszereltség. Ennek összetevői többek közt a start-stop rendszer, a fékenergia-visszanyerés, valamint az kis gördülési ellenállású gumiabroncsok.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/