/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Leáll a McLaren 12C gyártása

2014. április 07. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A múlt hónapban debütált a 12C és a P1 modell közé pozicionált új McLaren sportkocsi, a 650S, amelyet rögtön kupé és kabrió kivitelben is elővezettek. Akkor úgy volt, hogy a 12C is bent marad a kínálatban, ám a 650S sikeres fogadtatása lelt és rövid idő alatt hat hónapra elegendő rendelést adtak le rá. A 12C gyártása tehát három év után leáll, a tulajdonosok azonban – engesztelésül – technikai csomagot kapnak autójukhoz.

A júniustól elérhető ingyenes technikai csomag több részből áll és jelentősen fokozza a vezetési élményt. Egyik része az autó aktív aerodinamikáját módosítja. A légfékként is funkcionáló hátsó szárny így „megérzi” a különböző vezetési szituációkat, akkor is működik, ha a sofőr leugrik a gázpedálról vagy éppen hegynek felfelé iramodik el. Az új csomag része a DRS funkció is, amely nagysebességű egyenes irányú haladásnál teljesen leereszti a szárnyat, javítva az aerodinamikát. A technikai csomag mindemellett kibővíti az Android-alapú IRIS fedélzeti rendszer tudását és leegyszerűsíti a kezelését is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/