/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lefotózták a következő Bentley Continental GT-t

2016. március 22. 11:35   |   Autoblog
címkék:  

Lencsevégre került a 2018-as modellévű Bentley Continental GT, amely már a tesztköreit futja. A 2+2 üléses grand tourer rövidebbnek és karcsúbbnak tűnik a jelenlegi modellnél, s az is nyilvánvaló, hogy egyes formai megoldásait a gyönyörű EXP 10 Speed 6 tanulmányautó ihlette.

Az új generációs Bentley Continental GT már az új MSB platformra fog épülni, ebben a tekintetben osztozik a következő Porsche Panamerával. Az új architektúra legnagyobb előnye, hogy több száz kilogrammal csökkentheti a súlyát, ami jelenleg 2,3 tonna.

A Continental GT számos ponton hasonlít a díjnyertes EXP 10 Speed 6 tanulmányra, első LED-es fényszórói és ovális hátsó lámpái például rá emlékeztetnek. A GT azonban testesebb az EXP 10 Speed 6-nál, amely évek múlva, talán 2020-ban külön szériaváltozatot is kap majd.

A Bentley GT autójában V12-es és V8-as erőforrások egyaránt megtalálhatók lesznek, jóval 600 lóerő fölötti teljesítménnyel. Az új Continental GT a jövő év második felében jelenik meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/