/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lefotózták a ráncfelvarrott Mercedes A-osztályt

2015. január 24. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Már nem olyan szokatlan látvány az utcákon a 2012-es generációváltással teljesen átszabott Mercedes A-osztály, így a gyártó készíti a jövőre bemutatkozó, továbbra is Kecskeméten gyártott faceliftet, amelynek tesztelését sikerült egy szemfüles lesifotósnak lekapnia.

Mivel közel három éve kapható változatlan formában, így lassan elérkezik az idő, hogy modellciklusa felénél kapjon egy kis kozmetikázást a Mercedes-Benz belépő szintű modellje.

Az alábbi kémfotókon látható variáns már az átszabott, bár még álcával takargatott példány. Ahogy az egy modellfrissítéskor várható, a gyáriak lecserélik az első lökhárítót, illetve új világítótestek kerülnek a kocsi négy sarkába, míg belül egy nagyobb képernyő, valamint jobban elhelyezett kezelőfelület várja majd az újdonságra beruházókat.

A motorválaszték minden bizonnyal a már ráncfelvarráson átesett B-osztályból érkezik, így összesen négyféle szív dolgozhat különböző erőkiadással az A-ban. A gazdaságos 1.5 literes 90 lóerőt (66 kW) és 240 Nm-t teljesítő Renault-féle négyhengeres dízeltől akár a 2.0 literes 211 lóerős (155 kW) és 350 Nm nyomatékú turbós benzinesig mindenki belőheti a hozzá legjobban illő egységet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/