/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Limitált SL63 AMG-kkel ünnepli F1-es vb-címét a Mercedes

2014. november 30. 14:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Mercedes F1-es csapata az idei szezon végén nem csak konstruktőri elsőségének örülhet, hanem pilótái első, illetve második helyezésének. Hogy ezt méltóképp megünnepeljék, 19 darab SL63 AMG World Championship 2014 Collector’s Editiont bocsátanak ki.

Alig egy héttel a világbajnokság megnyerését követően a Mercedes-Benz máris előállt győztes pilótának segítségéivel közösen átalakított, 19 darabosra limitált SL63 AMG sorozatával.

A World Championship 2014 Collector’s Edition kiegészítőnévvel ellátott modellek mind átmentek Lewis Hamilton és Nico Rosberg kezei között, előbbi az arany betétekkel és a Silverstone versenypálya vonalvezetésének díszítésével ellátott fekete variánsért, míg utóbbi az ezüst kiegészítőkkel és a német Hockenheimring alaprajzával illetett fehérért felel.

A 6.0 literes 630 lóerős (463 kW) V12-es benzinmotorral szerelt autók tegnap este mutatkoztak be a stuttgarti Stars & Cars (szátok és autók) rendezvény keretein belül, árukról azonban egyelőre nem tudni, de a gyári 189 269 eurós (60 millió forintos) alapárnál biztos vastagabban fog majd a ceruza.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/