/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Makai György a NASCAR-sorozatban indulhat

2008. május 14. 14:31   |   Autoblog
címkék:  

Ha sikerül a május 20-i teszt, akkor a 23 esztendős Makai György július 25-én rajthoz állhat a NASCAR-sorozat indianapolisi viadalán.

Makai György május 20-án hivatalos tesztelésen vesz részt az Egyesült Államokban: amennyiben a magyar autóversenyzőnek sikerül licencet szereznie, akkor első kelet-európaiként indulhat a NASCAR-sorozat indianapolisi viadalán.

“Versenyzői pályafutásom eddigi legfontosabb állomásához érkeztem, nagyon bízom abban, hogy sikerül a teszt és akkor július 25-én rajthoz állhatok Indianapolisban” – mondta budapesti sajtótájékoztatóján a magyar pilóta. A NASCAR-ban, az észak-amerikai autós gyorsasági sorozatban több kategória létezik, Makai a Truckban indulhat. A 23 esztendős Makai – aki a www.sporthirado.hu című, a napokban induló internetes portál támogatásával versenyez a tengerentúlon – eddig többek között a go-kartban, a Reanult Clio Kupában és három évvel ezelőtt a NASCAR előszobájának számító chicagói futamon mutatta be tudását.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/