/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Matt LeBlanc lesz a Top Gear egyik műsorvezetője

2016. február 05. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

Az amerikai színész, Matt LeBlanc lesz az egyik műsorvezetője a képernyőkre májusban visszatérő Top Gear-nek, a Föld legnagyobb autós szórakoztató műsorának. A műsor 39 éves történetében ez lesz az első alkalom, hogy nem brit származású a műsor házigazdája.

A világ legnézettebb és leghíresebb autós műsora, a Top Gear márciusban szakadt meg, miután Jeremy Clarksont elbocsájtották a csatornától. Két műsorvezető társa, Richard Hammond és James May nélküle nem kívánta folytatni, így szolidaritásból ők is távoztak. Elszegődtek az Amazon Prime-hoz és új autós műsorral fognak jelentkezni.

Természetesen a Top Gear is tovább él, május 8-án kerül adásba a BBC 2 csatornán. Tavaly decemberben nyilvánosságra hozták a műsor új csapatát, azonban úgy látszik, ez nem a végleges felállás. Chris Harris és Sabine Schmitz elhagyták a produkciót, Chris Evans maradt csak a helyén. A mai bejelentés szerint pedig a Jóbarátok és a BBC-n futó népszerű vígjáték, az Episodes Golden Globe-díjas sztárja, Matt LeBlanc csatlakozik hozzá.

LeBlanc nemzetközi hatása sosem volt erősebb, mint ma annak ellenére, hogy a nemzetközi szenzáció, a Jóbarátok forgatása 12 évvel ezelőtt fejeződött be. Az ő neve már ismerős a Top Gear nézői számára, hiszen két alkalommal is a műsor vendége volt, valamint ő volt a leggyorsabb híresség a megfizethető árú autóval. Emellett LeBlanc vezette a legutóbbi Top Gear különkiadását, a The Races című műsort, melyben ő vitte végig a rajongókat az elmúlt 22 rész legemlékezetesebb verseny pillanatain.

Matt LeBlanc csatlakozása után rövidesen a további Top Gear tagok személyét is felfedik.

Az új Top Gear 2016. május 8-án indul és első körben 16 epizóddal fut majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/