/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még feltűnőbb lett a Nissan Juke

2016. július 26. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan a Juke új, különleges limitált kiadásával jelentkezik. A Dynamic Edition azoknak szól, akik egy stílusos autóban szeretnék megcsillogtatni személyiségüket. A mostantól elérhető Juke Dynamic Edition kétféle – érzéki vörös és gránit fekete – külső fényezéssel, valamint az alapfelszereltséghez tartozó, teljes körű piros személyre szabási csomaggal kapható.

A csomagba tartoznak a színben illeszkedő első és hátsó lökhárító díszlécek, az egyedi fényszórógyűrűk, a külső visszapillantó tükrök burkolata, a tetőspoiler, az ajtóküszöb csíkok és a 18 colos könnyűfém keréktárcsák betétei.

A megújulás az utastérben is folytatódik, ahol két új elem is a Juke modellben debütál. A belső tér kényelmét a vezető és az utas oldalán is piros szegéllyel ellátott prémium sportülések emelik még magasabb szintre. A visszapillantó tükrök új piros burkolata az autó jellegzetes megjelenését erősíti, a szintén élénkpiros színben kialakított középkonzollal, szellőzőnyílásokkal és ajtókárpittal összhangban.

A Juke Dynamic Edition a modell két legkeresettebb motorjával, az 1,2 literes DIG-T 115 benzines és az 1,5 literes dCi 110 dízelmotorral kapható.

A Dynamic Edition alapját a magas szintű alapfelszereltséget jelentő, népszerű N-Connecta felszereltségi szint adja. A listán megtalálható a NissanConnect 5,8 hüvelykes érintőképernyős navigációs és szórakoztatórendszer, a DAB digitális rádió és a tolatókamera. A felszereltség részét képezik az elektromosan behajtható visszapillantó tükrök és az intelligens kulcs is.

A választható extrák közé tartoznak a Nissan Aktív Biztonsági Pajzs csomag elemei, például a 360 fokos parkolókamera, a sávelhagyás-jelzés, a holttérfigyelés és a mozgó tárgyakat észlelő funkció.

A Nissan Juke Dynamic Edition kedvezményes indulóára 5 219 000 forint.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/