/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még mindig van egy tucat vadonatúj Lexus LFA

2017. augusztus 05. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Meglepő jelentés került ki nemrég a világhálóra a Lexus szívómotoros sportautójáról. Több mint öt évvel az LFA gyártásának befejezése után még mindig van 12 darab sosem használt példány amerikai kereskedésekben. Vajon mire várnak velük?

Már közel öt éve nem gyártják a V10-es szívó benzinmotorral szerelt Lexus LFA modelljét, ám nemrég kiderült, hogy még mindig van legalább egy tucat sosem használt példány Amerika szerte.

Ez azok után derült ki, hogy az autoblog.com július havi újautó-eladási statisztikájában egy darab LFA is szerepelt, majd az oldal kérdésére válaszolva a gyár közzé tette, hogy még 12 el nem adott példány pihen különböző tengerentúli kereskedésekben. Ha figyelembe vesszük, hogy csak 500 darab készült a sportautóból, akkor ez 2,4%-át jelenti a teljes mennyiségnek.

S hogy miért vannak még meg? A kereskedések saját hasznot hajtva tették el őket évekre, így ha valaki most szeretne egyhez hozzájutni, már biztosan a 375 ezer dolláros (jelenlegi árfolyamon 96 millió forint) eredeti ár felett kaparinthat csak meg egy LFA-t, de az sem kizárt, hogy még nem is válnának meg tőlük, hisz a kirakatban állva is vevőcsalogató egy ilyen modell.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/