/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megérkezett a Fiat Tipo

2016. február 15. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Megérkezett Magyarországra a Fiat új családi szedánja, a Tipo, amely páratlanul tágas belterével és gazdag felszereltségével remek ár-érték arányt mondhat magáénak. A Tipo bevezető áron már 3 490 000 forinttól rendelhető a márkakereskedésekben.

A modellkínálat a hazai piaci bevezetéskor három felszereltségi szintből, négyféle motorból (1.4 16v Fire 95 LE, 1.6 E-Torq 110 LE, 1.3 MultiJet II 95 LE és 1.6 MultiJet II 120 LE turbódízel erőforrások), háromféle sebességváltóból (öt- vagy hatfokozatú kézi, hatfokozatú automata) áll. Mindez alap- és metálszínek gazdag választékában, kétféle könnyűfém keréktárcsával (16 vagy 17 colos méretben), öt eltérő belső kidolgozással választható.

A belépő modell – 1.4 literes 95 lóerős változat – bevezető ára 3 490 000 forint. Emellett elérhető a kimagasló ár-érték arányú Opening Edition változat is 3 990 000 forinttól, amelynek alapfelszereltsége tartalmazza többek között a navigációs rendszert 5” érintőképernyővel, a Bluetooth kihangosítót, a tolatóradart, a 17” könnyűfém felniket, a visszagurulásgátlót, a klímaberendezést, a kanyarkövető ködlámpákat, a tempomatot, az eső- és sötétedésérzékelőt, a 6 légzsákot és az első-hátsó kartámaszt.

A Tipo egy hasznos megoldásokban bővelkedő autó, amely a Fiat funkcionális modellcsaládjában alapvető, felülmúlhatatlan ár-érték arányt kínál, és pontosan azt nyújtja a vásárlóknak, amit azok a leginkább nagyra értékelnek. Mindezt az is igazolja, hogy az Autobest nemzetközi zsűrije a Fiat Tipónak ítélte az „Autobest 2016” díjat, amelyet mindig az év legjobb ajánlatát megtestesítő modell kap meg.

A szemrevaló, funkcionális Fiat Tipo a tágas csomagteret (520 liter) kompakt befoglaló méretekkel kombinálja: a modell 4,53 méter hosszú, 1,79 méter széles, és 1,50 méter magas. A 2,64 méteres tengelytáv nagyban hozzájárul a kiemelkedő térkínálathoz. Mindezen értékeket kívül-belül hamisítatlan olasz formaterv teszi még hangsúlyosabbá, így a modell egyedülálló ajánlat a kategóriában.

Az új Tipo egy sor ötletes megoldást vonultat fel. Ilyenek a második szinttől már széria Uconnect rendszer, amely 5 colos színes érintőképernyőt, Bluetooth mobiltelefon kihangosító rendszert, audio streaming funkciót, szöveges üzenet felolvasást és hangfelismerést, AUX és USB csatlakozókat, iPod integrációt, valamint a kormánykeréken elhelyezett kezelőszerveket kínál; emellett külön kérésre tolatókamerával és TomTom 3D műholdas navigációs berendezéssel is felszerelhető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/