/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megsemmisítettek egy Google autót a paradicsomdobáló spanyolok

2015. augusztus 29. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mint minden évben, most is megrendezésre került Spanyolországban a több tíz tonna zöldség eldobálásával egybekötött paradicsom fesztivál. Idén a Google szerette volna végigjárni az utcákat egyik autójával, hogy dokumentálja az eseményeket. Célpont lett belőle.

Minden év augusztus utolsó szerdáján rendezik meg Bunolban a paradicsom fesztivált, amely nem szól másról, mint a piros zöldség össze-vissza dobálásáról.

Idén 150 tonnát sikerült összeszedni erre a jeles eseményre, amin bárki részt vehet, ha érez magában kellő erőt és nem fél bepiszkolni magát. A Google az egyik kamerákkal felvértezett Street View autóval szerette volna bejárni a környéket, hogy a színes fesztiválról minél több képet készítsen, azonban az önfeledten szórakozó 30 ezres tömegnek hirtelen célpontjává vált a négykerekű.

Az eredmény a kocsi és a tetejére szerelt berendezés teljes leamortizálása lett: betörtek az ablakok, horpadtak a karosszériaelemek, teljesen leállt a kamerák vezérlője és egy pár masina is eltűnt az „ütközetben”. A Google ennek ellenére nem bánja, hogy részt vett az eseményen, hisz így is születtek értékelhető felvételek, s talán az emberek is jól kiőrjönghették magukat – mindenesetre jövőre inkább a drónokat ajánljuk a cégnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/