/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Monacoban napozott a világ egyik leggyorsabb autója

2018. január 28. 17:11   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy parkoló Koenigsegg One:1-t kaptak lencsevégre Monte Carlóban a minap. Az 1360 lóerős (és ugyanekkora menetkész tömegű) autó egy Bentley Bentayga és egy Rolls-Royce Dawn Drophead Coupe elől lopta a show-t a tehetős környéken.

Nem mindennapi látvány fogadta nemrégiben a monacói MonteCarlo Beach ötcsillagos luxusszálloda bejáratához érkezőket, ugyanis három méregdrága négykerekű pihent a hotel előtt.

Ezek közül kiemelkedett az a svéd járgány, amelynek a Bugatti Veyron és Chiron párosa is kalapot emel, ugyanis 1360 lóerejével (= 1 megawattos teljesítményével), 1371 Nm-ével és 1360 kilogrammos menetkész tömegével jelenleg a Föld leggyorsabb szériagyártott autója: 20 másodperc alatt katapultál 400 km/órás tempóra, s meg sem torpan 450-ig.

Bár az EPCSupercars munkatársa a képeket épp a járgány nyugodt állapotában készítette, még így is félelmetes látványt nyújt a hihetetlen alacsony, de kellően széles karbonkasztnis (és szénszálas felnis) One:1.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/