/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mostantól vehetünk gyári tuningos Volvót

2016. március 04. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

A Polestar nagyteljesítményű termékek vadonatúj kínálatát bocsátotta piacra: a Polestar Performance Parts alkatrészek még emlékezetesebb vezetési élményt kínálnak a Volvo tulajdonosoknak. Elsőként a Volvo S60, V60, V40 és XC60 modellekhez találhatunk futóműalkatrészeket, keréktárcsákat, kipufogó rendszereket, külső és belső kiegészítőket, valamint számos további alkatrészt.

A Polestar Performance Parts termékcsaládba tartozó összes alkatrészt a „Teljesítményre tervezve” filozófia szerint fejlesztették ki, a legteljesebb mértékben kiaknázva a Polestar mérnökeinek, valamint a márka motorsport partnere, a Cyan Racing versenyzőinek két évtizedes tapasztalatait.

A Polestar Performance Parts kínálatában megtalálható futómű-alkatrészek, keréktárcsák és gumiabroncsok, szívó- és kipufogórendszerek, valamint külső és belső kiegészítő elemek komplett csomagként állnak az ügyfelek rendelkezésére. Ezek együttesen intenzívebb vezetési élményhez vezetnek, különösen ha a Polestar teljesítmény-optimalizációval párhuzamosan alkalmazzák azokat. A csomagok egyes alkotóelemei külön-külön is megvásárolhatók és beépíthetők.

A Polestar Performance Parts alkatrészeket a Volvo Cars szakembereivel közösen, a márka összes termékére vonatkozó, igen magas minőségi elvárásoknak megfelelve fejlesztik és tesztelik. Ez az összehangolt folyamat tökéletes kidolgozást és illeszkedést szavatol, ráadásul a vezetési élményt fokozó alkatrészek beépítése nem befolyásolja a Volvo gépkocsikra vonatkozó gyári garanciális feltételeket.

A későbbiekben további Volvo modellekhez is elérhetővé válnak a Polestar Performance Parts csomagok.

A Polestar futómű-csomag új lengéscsillapítókat, rugókat és toronymerevítő tartalmaz, a szívó- és kipufogórendszer csomag pedig sportlégszűrőből, 2,5 colos rozsdamentes acél kipufogórendszerből és diffúzorból áll. Az XC60 modellhez rendelhető 21 colos, az S60, V60 és V40 modellekhez pedig 19 colos könnyűfém kerékszett nagyteljesítményű abroncsokkal. A belső kiegészítők sorában küszöbburkolatokat, sebváltó gombot, sportpedálokat és lábtámaszt találunk. A Volvo modellek emellett felöltöztethetők sportos hátsó légterelővel, fekete külső tükörház-borítással, alsó ajtódekorációval és ajtóborító panellel, valamint csomagtérajtó kilinccsel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/