/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nagyteljesítményű villanyautókat fog építeni a Polestar

2017. június 21. 13:00   |   Autoblog
címkék:  

A Volvo bejelentette, hogy a márka folyamatban lévő átalakulásának újabb állomásaként Polestar márkáját új, önálló, globális elektromos sportmárkává fejleszti.

Polestar logo

A Volvo 2015 júliusában vált 100 százalékos tulajdonosává annak a Polestar Performance vállalatnak, amellyel 1996 óta folytatott szoros együttműködést a motorsport terén. A jövőben a Polestar saját neve alatt, Volvo típusjel nélkül, Polestar márkajelzéssel kínálja autóit. A Volvo személygépkocsikhoz kínált optimalizációs csomagok Polestar Engineered márkajelzéssel lesznek elérhetők.

A Polestar bizonyos műszaki és fejlesztési területeken együttműködik majd a Volvóval, így világszínvonalú elektromos sportautókat tervezhet, fejleszthet és építhet.

A márka fejlesztésének elősegítése érdekében a Volvo formatervezésért felelős alelnökét, Thomas Ingenlathot nevezték ki a Polestar márka vezérigazgatójává.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/