/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Ne tankoljon ma, szombattól nagy árcsökkenés lesz a kutakon

2017. március 30. 16:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az elmúlt hetekben kismértékben változtak csak az üzemanyagárak, ám a Brent hordónkénti átlagárának napi jegyzési adatai az év első harmadában 50 dollár felett alakultak, ennek következtében április 1-én mindkét üzemanyag ára jelentősen csökken.

A jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának különös szabályairól szóló 2003. évi CXXVII. törvény 52. § (9) bekezdésének alapján számított, és az 52. § (1) a-d) pontjának megfelelő adómértékek megállapításához szükséges átlagár függvényében lehet magasabb, illetve alacsonyabb az üzemanyagok jövedéki adója. A Brent hordónkénti olajára tartósan 50 dollár felett tudott maradni az elmúlt három hónapban, így visszaállhat a törvénymódosítás előtti jövedéki adószint.

Ez azt jelenti, hogy kivételesen szombaton, április 1-én változik az üzemanyagok ára, ezúttal számottevően lefelé. A benzin 6 forinttal, a gázolaj pedig 12 forinttal lesz olcsóbb a kutakon, így a 95-ös és a dízel átlagára is 349 forint lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

egyvalaki
2017-03-30 - 17:27

Tisztelt szerkesztő ! Csak ,hogy tudjon róla a Március 31 napos hónap !!!


*/