/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem nagyon fogy a Bugatti Chiron

2016. december 09. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ugyan csupán 500 darabot készített a Veyron utódjából a Bugatti, még mindig 280 példány gazdát keres a francia szuperautóból. Ez nem csoda, hisz az egyenként 2,5 millió dollárért hazavihető Chiron a Föld egyik legdrágább limitált szériaautója.

Ha valakinek mostanában gyűlt össze 2,5 millió dollárja, és szeretné autóba fektetni, akkor a Bugatti Chiron még mindig az elérhető modellek között szerepel.

Bugatti-Chiron-1

Az 500 darabos szériában gyártott szupersportkocsiból ugyanis egyelőre csupán 220 példány talált gazdára, ezek közül is csak egyet szállítottak le szerető tulajdonosának. Ezek ellenére a cég főnöke, Wolfgang Durheimer optimistán nyilatkozott a modell eladásait illetően, hisz csak jövő máricusban kezdődnek meg a hivatalos tesztvezetések a potenciális ügyfelek számára, s szerinte elég egy kört menni, hogy az egyszerű földi halandó beleszeressen.

bugatti-chiron-at-le-mans-parade

Ráadásul a cég továbbra is 100%-ban csak a Chiron kitermelésére koncentrál, így nincs B terv arra az esetre sem, ha mégis elmaradna a várt érdeklődés. Egyébként a modellből 2017-ben 65 darabot szeretne előállítani a Bugatti, márpedig ilyen ütem mellett még van idő megtalálni a további 280 lehetséges tulajdonost, hisz már a jelenlegi várólista is három évre be lett táblázva.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/