/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem tűnik el, sőt megújul a legkisebb Lexus

2017. június 18. 14:55   |   Autoblog
címkék:  

A Lexus CT 200h frissített változatát Amerikában már nem fogják forgalmazni, Európában viszont piacra dobják, annak ellenére, hogy a hét évvel ezelőtt bemutatott kompakt hibrid nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A mostani modellfrissítés során a Lexus CT 200h megújult külső és belső megjelenést, továbbá új felszereltségeket kapott.

CT 200h 2

A CT 200h immár sokkal modernebb és agresszívebb orrkialakítást visel: a márka jellegzetes orsó formájú hűtőmaszkját ezentúl hálómintázatú rács díszíti. A lökhárító közvetlenül a Lexus embléma alatt keresztezi a hűtőrácsot, a ködfényszórók foglalata pedig szürke metálfényezést kap, amit háromszög keresztmetszetű, éles peremű díszléc keretez.

A nyílhegy formájú nappali menetfények új helyre, a projektoros fényszórók fölé kerültek, egybeolvadva az autó oldalsó karaktervonalával. Az új stíluselemek összhatása modernebb, atlétikusabb és még kifinomultabb külsővel ruházza fel a CT 200h modellt, elölnézetből kifejezetten tekintélyt parancsoló kiállást kölcsönözve az ötajtós kompaktnak.

CT 200h 1

Az autó hátsó részét az új, LED-esL alakú lámpatestek sportosabbnak és szélesebb kiállásúnak láttatják. A hátsó lámpatest fénykibocsátó szekciójának felső és alsó vonala kifelé hajlik, miközben láthatóan megvastagodik, kihangsúlyozva a lámpatest szélességét és az autó hátsó részének hatásos kialakítását. A hátsó lökhárító alsó részét ezentúl ezüstmetál/fekete színkombináció díszíti, a hátsó fényvisszaverők kerete – az első ködfényszórókéhoz hasonlóan – metálszürke fényezést kap.

A CT 200h keréktárcsái is sportosabb stílusúak, az alapfelszereltséghez tartozó 15 colos kerekektől kezdve egészen az F Sport változat 17 colos, sötét metálfényezésű könnyűfém keréktárcsájáig.

7175-lexusct200h-shot04-r2-rgb-300dpi

Az utastéri felszereltségi listán új tétel a nagyobb, 10,3 col széles kijelzővel kínált Lexus navigációs rendszer (a kifutó modellben 7 colos volt a monitor). A kabin színválasztéka is bővült: az új kárpitok közt szerepel a kéttónusú, sima tapintású bőr, egy szövetből és tartós szintetikus bőrből összeállított kombináció és egy vadonatúj szövetkárpit. A vásárlók összesen kilencféle díszítés közül választhatnak.

A CT 200h F Sport változat dizájnja nagymértékben változik a 2018-as modellévben; a kínálat egyik újdonsága a fekete metálfényezés és a megújult hálóminta az orsó formájú hűtőrácson. Ugyanez a minta a ködfényszórók betétein és keretein is megjelenik. A modell vetítőlencsés fényszórókat kap, és az F Sport sorozat exkluzív jet fekete fényezése díszíti az alsó és felső légbeömlők díszléceit, az autó hátsó részén pedig metálfekete díszléc látható.

7175-lexus-ct200h-shot-11-r4-rgb-300dpi-cropped

A 2018-as CT 200h kínálatában új kéttónusú fényezések jelennek meg, az F Sport változat vevői pedig új, látványos színek közül választhatnak: Láva Narancs és Izzó Kék. A kabinban az F Sport új, exkluzív utastéri kombinációit találjuk, köztük a kéttónusú bőrből, a szövetből és a szintetikus bőrből készült kárpitokat.

A Lexus CT 200h biztonságát immár az alapfelszereltségtől opcionálisan elérhető Lexus Safety System + csomag növeli, amelyben olyan fejlett berendezések találhatók, mint az ütközés előtti biztonsági rendszer, a dinamikus radarvezérlésű sebességtartó automatika, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer kormányzási rásegítés funkcióval, az automatikus távolságifény-vezérlés és a jelzőtábla-felismerő rendszer.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/