/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nissan Juke nagy zenével

2017. augusztus 14. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan bevezeti a piacra a Juke Dark Sound limitált kiadású modellt, melynek jellegzetességes a sötét fényezése és a francia Focal által fejlesztett hangrendszere, ami rendkívül élethű hangélményt kínál. Az audiofilek számára különösen érdekes modellből csupán 1500 darabot gyártanak, alapára 5,2 millió forint.

Juke Dark Sound 1

Az új limitált kiadás minden eddiginél élethűbb hangélményt kínál. A fejlesztés lelkét a francia audiómárka, a Focal új hangszórói jelentik. A Focal egyedi jelfeldolgozó technológiája minden eddiginél precízebb hangélményt nyújt. Az első és hátsó hangszórók maximális teljesítménye 40-ről 120-ra, a kiegészítő magassugárzók teljesítménye 40-ről 100 wattra nőtt.

A Juke Dark Sound limitált kiadás két színben, metálfeketében illetve sötétszürkében érhető el. Mindkét felszereltségi szint esetén széria tételek a 18 hüvelykes könnyűfém kerektárcsák fekete betétekkel, az egyedi borítású külső visszapillantó tükrök, a sportpedálok, a 6 hangszórós Focal hangrendszer és a velúr szőnyegek.

Juke Dark Sound 2

A Juke Dark Sound N-Connecta vagy Tekna felszereltségi szinttel választható, kizárólag 1,2 literes 115 lóerős turbómotorral. N-Connecta felszereltségi szint esetén az autó ára 5 274 000 forint, Tekna felszereltségi szint esetén pedig 5 839 000 forint.

A Juke Dark Sound exkluzivitása garantált, csupán 1500 darab készült belőle.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/