/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Október 1-én újra Volkswagen-találkozó

2016. szeptember 25. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Itt az ideje, hogy bevéssük a naptárba: 2016. október 1-én újból Volkswagenek lepik el a Hungaroringet az idei márkatalálkozó keretében. Ötödik alkalommal gyűlnek össze a német márka kedvelői, a számtalan izgalmas hazai autó mellett gyári különlegességek és rengeteg program várja az érdeklődőket. A tombola fődíja idén egy V-ös Golf lesz.

_mg_6102

Fantasztikus gépcsodák, autótörténeti különlegességek, tuning járművek és gyári állapotú oldtimerek várhatóak az idei Volkswagen-találkozón, amit 2016. október 1-én rendez a márka hazai nagykereskedője. A rendezvénysorozat öt évvel ezelőtt Golf-találkozóként indult, ám az akkori sikernek köszönhetően a többi Volkswagen típus rajongói is komoly érdeklődést mutattak az esemény iránt. Az érintett klubok és partnerek szervezésében több modell is csatlakozott a rendezvényhez, s igazi Volkswagen ünnepé vált az éves randevú. Összességében tehát az ötödik találkozóra kerül sor idén, a belépőjegy ezúttal 500 forintba kerül. A hagyományokat folytatva az ötödik rendezvényen egy V-ös Golfot nyerhet a legszerencsésebb játékos a 100 forintos tombolán. Ráadásul több száz rajongónak a márkaünnep idén már egy nappal korábban, pénteken (szeptember 30.) elkezdődik, amikor is egy pályanap keretében a Volkswagen-tulajdonosok saját gépkocsijukkal versenyezhetnek majd a Hungaroring új aszfaltcsíkján.

A különböző típusok idén is külön szekcióban kapnak helyet, így a Passat, Polo, Scirocco, Corrado, Jetta/Bora/Vento tulajdonosok egy-egy csokorban parkolnak, különböző helyszíneken. A Transporterek és a Bogarak a Hippifaluban gyülekeznek, ahol az este során ismét kint alhatnak a vállalkozó kedvűek. A nagyszínpad előtti Paddock rész viszont továbbra is kizárólag a Golf generációkról szól. Ide 300 járművet választ majd ki a neves szakújságírókból és autós szakemberekből álló zsűri az előzetesen regisztrálók közül.

A Das WeltAuto a Használtautó.hu-val együttműködésben “használtautós börzét” szervez a helyszínen, ahol a márka szerelmesei kedvükre válogathatnak eladó sorban lévő Volkswagenek között. A piactérre regisztráció után lehet beállni, az értékesítésnek mindössze két feltétele van: kizárólag magánszemélyek árulhatnak, saját tulajdonukban lévő autót.

A Volkswagen-találkozón ezúttal is bemutatkoznak új modellek, de a Volkswagen wolfsburgi központjából is érkeznek autócsodák. Különleges élményt ígér a Volkswagen Driving Experience csapatának bemutatója, akik a nap során többször látványos műsorral szórakoztatják a közönséget. Napközben számtalan gyermek és női programmal készülnek a szervezők, a popzene kedvelői két koncertet bulizhatnak végig. A délutáni tombola sorsolás után pedig a Hippifaluban zárhatjuk a napot, ahol kellemes zene és bográcsozás várja a vendégeket.

A tombola idei fődíja egy V-ös Golf

Az elmúlt négy év alatt négy csodaszép Volkswagen Golfot vihettek haza azok, akik a hagyománnyá vált őszi márkatalálkozón a tombolasorsolás szerencsés nyertesei voltak. A Volkswagen idén ősszel már ötödik alkalommal rendez összejövetelt a Hungaroringen, ezúttal egy gyönyörű V-ös Golf lesz az esemény tombolájának a fődíja.

Az évről évre egyre több embert és sok ezer autót megmozgató esemény egyik legizgalmasabb pontja az első rendezvény óta a tombolasorsolás, ugyanis minden esztendőben egy Golfot vihet haza a legszerencsésebb játékos. Az eddigi eseményeken az első négy generáció egy-egy gyári állapotú példányát sorsolták ki a szervezők, ezúttal egy hasonló minőségű V-ös Golf vár majd a látogatókra 2016. október 1-én, a mogyoródi versenypályán.

A gépkocsit első tulajdonosa a zalaegerszegi márkakereskedésben vásárolta 2006-ban, ezt követően csak egy további gazdája volt, aki az elmúlt 10 év alatt mindössze 90000 kilométert tett a gépkocsiba. A benzines, Perfect felszereltségű (metálfényezés, könnyűfém-felni, gyári ablaksötétítés, digitális légkondicionáló, elektromos ablakemelő) Golf kiváló állapotnak örvend, nem igényel sok felújítást. A Das WeltAuto a Porsche Hungaria Parts Center és a Porsche Inter Auto Kft. segítségével cseréli majd ki a kopóalkatrészeket, a külsőt a nagykanizsai Das WeltAuto kereskedés hozta gyári állapotúra.

A tombolajegy ezúttal is 100 forintba kerül, az eredményhirdetésre a délutáni nagykoncert után kerül sor.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/