/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Olaszország legerősebb autója

2016. június 09. 14:00   |   Autoblog
címkék:  

A Mazzanti Automobili megalkotta Olaszország legerősebb sorozatgyártású utcai autója. Az Evantra Millecavalli pontosan 1000 lóerős, teljesítményével felülmúlja a Ferrari LaFerrarit is.

A Mazzanti Evantra Millecavalli tulajdonképpen az Evantra extrém változata, teljesítménye 250 lóerővel meghaladja amazét. A jármű hátsó kerekeit egy 7,2 literes biturbó V8-as motor hajtja meg egy hatfokozatú szekvenciális váltóművön keresztül. A Millecavalli száraz tömege csupán 1,3 tonna, így az 1000 lóerőt és 1200 Nm nyomatékot termelő aggregát lélegzetelállítóan mozgatja. A csodamasina 2,7 másodperc alatt lő ki százra, a végsebessége pedig 400 km/óra fölött van. A speciálisan ehhez az autóhoz fejlesztett Brembo fékrendszer 7 másodperc alatt lefékezi a kocsit 300 km/órás sebességről.

Egyelőre csak az autó prototípusa készült el, de a gyártó ígéri, 25 darabot fog építeni a végleges változatból. Három darabot már a tervezési fázisban értékesített közülük.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/