/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Óriási csomagtérrel jön a Civic kombi

2013. augusztus 12. 20:45   |   Autoblog
címkék:  

Bár hivatalosan a Civic Tourer a szeptemberi Frankfurti Autószalonon tartja a világpremierjét, a Honda már számos dolgot elárult az autóról és képeket is közölt róla. Ami a külsőt illeti, nem sokban változott a tanulmányautóhoz képest, a csomagtere pedig rekord méretű a kategóriában.

Az Európában tervezett és fejlesztett Civic Tourer sportos külseje ellenére a kompakt kategória egyik legtágasabb belső terét vonultatja fel. Az ötajtós modellnél 23,5 centiméterrel hosszabb kombi a Honda saját mérése szerint alaphelyzetben 624 literes csomagteret kínál, ami azt jelenti, hogy e tekintetben még a kategória etalonjának tekinthető Skoda Octaviát is legyűri. Igaz, a cseh modell lehajtott ülésekkel már előnyhöz jut, 1740 literes rakteret kínál a Civic Tourer 1668 literével szemben.

A Civic Tourerbe viszont bekerült az egyik legnagyobb Honda vívmány, a varázsülés, amely magas tárgyak, például nagy cserepes növények szállítását teszi lehetővé. Mivel a benzintartályt az első ülések alá helyezték, az ülőlapok felhajtásával a második sorban óriási hely szabadítható fel. Ha a csomagtér bővítésére van szükség, az üléspad egy mozdulattal ledönthető, ami egybefüggő sík felületet eredményez.

A Civic Tourer mozgatásáról ugyanazok a motorok gondoskodnak majd, mint a ferdehátú kivitelben; rendelkezésre áll többek között az új Earth Dreams technológiás 1,6 literes i-DTEC dízelmotor is. Ez az erőforrás osztálya legkönnyebbje és a benzinesekhez hasonló járáskultúra jellemzi. A Civic Tourert ellátták egy hátsó adaptív lengéscsillapító rendszerrel is.

A Honda Civic Tourer Európában a jövő év elején mutatkozik be.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/