/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Párban kapták lencsevégre a BMW M8 két változatát

2018. április 01. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Nürburgringen fényképezték le a BMW M8 kemény- és vászontetős példányait a Carscoops fotósai. A méretes sportmodelleket még mindig terepmintás öltözet próbálja rejteni a kíváncsi szemek elől, de néhány részletre így is fény derült.

Egyre közelebb kerülünk a BMW legújabb sportmodellje, az M8 bevezetéséhez, ám mint minden esetben, most is kemény tesztelések előzik meg a bemutatást, így a Carscoops.com fotósainak lehetősége volt lencsevégre kapni a Zöld Pokolban tesztelő párost.

Egyszerre látni az M8 kupét és kabriót nem mindennapos jelenség, így azonban jól látszik, mit nyújt és miben más a páros. A hatalmas dupla vese hűtőmaszkot a BMW továbbfejlesztett angel eyes fényszórói fogják közre, míg ezek alatt méretes légbeömlőket láthatunk. A mélyre húzott küszöbök, a hatalmas fékek, a négy kipufogóvég mind sportosságot sugallnak.

A két változat között az eltérés természetesen a tetőkiképzésben van. Az M8 kupé egy dupla púpos, valószínűleg szénszálas műanyagból kiképzett fedelet kap, míg a kabriónál többrétegű vásznat használtak a mérnökök. Ennek persze csukódnia is kell valahova, így a pótféklámpa máshova költözött, míg a csomagtér ajtaja is más – szélesebb – kiképzést kapott. A hátsó ablak mindkét esetben fűtőszálakkal ellátott üvegből van, ám a kabrión ez jóval kisebb, így biztos okoz majd néhány kellemetlen pillanatot a hátulról érkező forgalom észlelésében.

A motorról egyelőre nem sokat tudni, de a pletykák szerint az új M5-ösben szolgálatot teljesítő, 600 lóerőt (441 kW) és 750 Nm-t leadni képes 4.4 literes V8-as aggregát kaphat helyet, egyesek szerint az M5 Competition Package által 623 lóerősre hizlaló kiadásban. Ha pedig a motort, akkor a váltót és az összkerékhajtást is a már létező példánytól kaphatja az autó, így ismét úgy sikerül friss vásárlókat nyernie a márkának, hogy nem kellett teljesen új autót terveznie.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/