/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Porig égett az Autobahnon kigyulladt Ferrari F12tdf

2017. szeptember 23. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valószínűleg nem élete legjobb napja volt annak a Ferrari tulajdonosnak a csütörtöki, akinek F12tdf szupersportautója kapott lángra a német autópályán. Mire a tűzoltók eloltották, már csak egy nagy felismerhetetlen massza maradt a többszáz milliós kocsiból.

Mindössze 799 darabos limitált szériában állították elő, de ebből már biztos, hogy eggyel kevesebb létezik a csütörtöki nap óta, amikor is egy Ferrari F12tdf égett szinte hamuvá Németországban.

A Dierdorf és Neuwied közötti autópályaszakaszon történt incidensben szerencsére senki sem sérült meg, de ebből a járműből már biztosan nem lesz működő darab. Egyelőre nem tudni mi okozhatta a bajt, de a vezető és utasa elmondása szerint menet közben egyszer csak egy apró robbanást hallottak, majd nem sokkal később látták, hogy lángok csapnak fel a kocsi hátsó részéből, így gyorsan megálltak, kiugrottak belőle és hívták a hatóságokat, ám mire a tűzoltók kiértek, már nem volt mit menteni.

Talán a 770 lóerőt produkáló 6.3 literes V12-es motor adta fel a szolgálatot vagy csak valami zárlatos lett, mindenesetre 1 millió dolláros (260 millió forint körüli) értékéből semmi sem maradt az elszenesedett négykerekűnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/