/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Rekordévet zárt a McLaren

2018. január 07. 17:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A brit márka köszöni szépen, nagyon jól érzi magát, ugyanis a tavalyi évben összesen 3340 új terméke talált gazdára, aminek csak két harmada volt a gyártó által belépő szintű sportautó sorozatnak hívott csoport tagja, a többi a szuperautók közül került ki.

Valószínűleg idén sem áll meg a McLaren lendülete, amely tavaly 3340 eladott autóhoz segítette a márkát.

Ezek közül 2119 példány tartozott az úgynevezett Sport Series (Sportautó Széria) sorozatba, 1221 pedig a Super Series (Szuperautó Széria) sorozatba annak ellenére is, hogy a bestseller 720S csak az év második felétől kezdte növelni az eladási számokat.

Egyébként kifejezetten jól fogyott az 570S és 570S Spider, valamint a már említett 720S sorozat, míg nem számítottak bele az értékesítési darabszámokba az ultra ritka McLaren Senna modell, illetve a hamarosan bemutatásra kerülő BP23 szuperautó előrendelései sem.

A cég vezérigazgatója Mike Flewitt egy közleményben tudatta: „2017-ben erős igény jelentkezett a McLaren Automotive termékeire, melyek közül a legnagyobb piacunkon, Észak-Amerikában kifejezetten magas érdeklődést rögzítettünk. Az eladások nagyja a Sport Series belépő szintű családból jött, ami sok új ügyfelet hozott a cégnek. Magas előrendelési számaink alapján 2018-ra már az értékesítések felét a Super Series sorozat teheti ki, míg az Ultimate Series család minden várakozásunkat felülmúlva teljesen kitöltötte az előrendelési kapacitásunkat a Senna és a BP23 kódnevű modelleknek köszönhetően.” – tette hozzá Flewitt

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/