/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Rekordösszegért árulják Michael Schumacher Mercedesét

2016. július 17. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az egykor a hétszeres Forma-1 világbajnok által birtokolt és használt 1998-as évjáratú Mercedes-Benz E55 AMG kombi került eladósorba, méghozzá a normál ár tízszereséért. A kultikus tárgyhoz a sportoló mellszobra és pár matrica is jár.

Ha az ember nem mindennapi használt kombit szeretne, akkor az alábbi, Berlinben kínált eshetőséget érdemes fontolóra venni. Már, ha akad a háznál felesleges 119 950 euró (azaz mintegy 37,2 millió forint).

Ez az 1998-ban gyártott Mercedes E-osztály nem csak az akkori legerősebb, 55 AMG kiadás, hanem egyben a visszavonult, hétszeres Forma-1-es világbajnok, Michael Schumacher tulajdonát is képezte.

A felszereltség részét képezi a hangalapú navigáció, teljes bőrözés, kétzónás digitális klíma, valamint a motoros tetőablak is, míg 198 ezer kilométeres kora ellenére hibátlan állapotnak örvend, köszönhetően a folyamatos karbantartásnak. Ezért az összegért ráadásul nem csak maga az autó, hanem belül néhány Ferrari, kívül pedig Nürburgring és Schumacher matricák, valamint egy mellszobor is jár.

A motortérben egy 5.4 literes V8-as egység dolgozik 354 lóerő és 530 Nm csúcsnyomaték leadása mellett. A kombi gyorsulása ezzel az aggregáttal 5,7 másodperc, míg végsebessége elektronikus úton került korlátozásra 250 km/órában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/