/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ritka Aston Martint lehet venni Prágában

2018. március 23. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy Aston Martin Vanquish Zagato Volante modellt kínál megvételre egy cseh autókereskedés. A ritkaság órája mindössze 10 km-t mutat, így nem csoda, hogy átszámítva több mint 375 millió forintot kérnek érte.

2016-ban a Pebble Beach rendezvényén mutatta be az Aston Martin a Vanquish Zagato kabrió változatát, melyből a keménytetőshöz hasonlóan csak 99 példányt készített a cég.

Mivel az emberek imádják a ritka dolgokat, hamar elkapkodták mindet, majd néhány darab nem sokkal később a használtpiacon jelent meg az eredetinél magasabb áron pusztán üzleti célból.

Nincs ez másként az alábbi, tűzpiros példány esetében sem, melyet egy prágai autókereskedés kínál eladásra potom 1 208 790 euróért, azaz 376,6 millió forintért. Ezért cserébe egy gazdagon felszerelt, 10 kilométert futott, kifejezetten ritka, gyakorlatilag új autó tulajdonosa lehet valaki. Persze ilyen összegért már gazdagon válogathatunk Bugatti Veyronok, Porsche 918 Spderek között, de még a legendás Ferrari F40-re is beruházhatunk, úgyhogy mindenki döntse el maga, mit választana inkább.

A Vanquish Zagato meghajtásáról egyébként egy 5.9 literes V12-es szívó benzinmotor gondoskodik 592 lóerővel, amely 3,7 másodperc alatt képes százra repíteni a hatalmas testet, s meg sem torpan 320 km/óráig.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/