/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

SEAT 20V20, az újító

2015. március 03. 16:43   |   Autoblog
címkék:  

A Genfi Autószalonon debütált SEAT 20V20 („veinte-veinte”, spanyolul húsz-húsz) világos képet fest a márka jövőbeli elképzeléseiről egy erős, kifejezetten sportos SUV formájában. Az autó szoborszerű sziluettje bemutatja a SEAT formanyelv folyamatos fejlődésének újabb állomását.

A SEAT tanulmányautója remekül egyesíti egy sportos négyajtós kupé dinamikus vonalvezetését egy SUV eleganciájával és egy kompakt autó sokoldalúságával. 20 colos kerekeivel, határozott és erőteljes karaktert kölcsönző adaptív teljes LED fényszóróival a 20V20 megjelenése nem téveszthető össze semmilyen más modellel. Belső tere tágas, kiváló minőségben megalkotott utastere kényelmes elhelyezést biztosít akár öt embernek is. Ezen kívül vezetéstámogató rendszerek sokasága gondoskodik az utasok biztonságáról és kényelméről.

Említésre méltó információ, hogy a 20V20 megfelelő platformot kínál minden motortípusnak, a nagy teljesítményű TSI és TDI motoroktól kezdve a háztartási hálózatról is tölthető (plug-in hibrid) megoldásokig. Emellett a motortól a kerekekhez történő erőátvitelről egy DSG váltó gondoskodik, amelyhez elektronikus szabályzású összkerékhajtás kapcsolódik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/