/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Suzuki Vitarát kaptak az esztergomi polgárőrök

2015. május 30. 12:10   |   Autoblog
címkék:  

A Magyar Suzuki Zrt. felajánlásának köszönhetően egy vadonatúj Suzuki Vitara segíti mostantól az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület (EVPE) munkáját.

Reszkethetnek az esztergomi rosszfiúk, a városi polgárőrség ugyanis nemcsak létszámában, de technikai felszereltségében is gyarapodik 2015-ben. Nagyot lendíthet az EVPE hatékonyságán, hogy a 2015-re tervezett létszámbővítés mellett a szervezet egy vadonatúj Suzuki Vitarával gazdagodott. „A Magyar Suzuki Zrt. felajánlása különösen értékes számunkra; a sokoldalú modell rendkívül jó szolgálatot tesz majd városban, közúton és a külterületek földútjain egyaránt” – mondta az ünnepélyes átadáson Bodrogai Sándor, az esztergomi polgárőr-egyesület elnöke.

Bodrogai kiemelte, hogy a Vitara fenntartási költségei is illeszkednek a polgárőrök anyagi lehetőségeihez. Az esztergomi gyár új modellje ugyanis egyedülálló alváz-technológiájának és a könnyített motornak köszönhetően úgy maradt dinamikus, hogy eközben mérsékelt fogyasztásával kitűnik a hasonló kategóriájú kompakt SUV járművek közül. „A kis fogyasztás csekély kibocsátással párosul, így járőrözésünk a környezetet is kevésbé terheli majd” – emelte ki az elnök.

Az EVPE polgárőrei tavaly 70 fővel 22 elfogásban, ugyanennyi tettenérésben, valamint 33 eltűnt személy felkutatásában jeleskedtek. 2014-ben összesen 2273 órát töltöttek járőrözéssel, és 1796 órán át biztosítottak különböző városi rendezvényeket, bűnmegelőzésre pedig további 1482 órát fordítottak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/