/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Színre lép az új Lancia Ypsilon

2015. szeptember 10. 16:55   |   Autoblog
címkék:  

Az Ypsilon a Lancia egyedüliként forgalmazott típusa Európában, idén pedig, a modell harmincadik évfordulóján, alapos felújítás után áll a közönség elé. Tehát néhány évig még a piacon marad. A ráncfelvarrt Ypsilon Frankfurtban debütál és utána azonnal megvásárolható lesz háromféle felszereltséggel és ötféle Euro 6-os erőforrással.

Az Ypsilon ideális városi mini, ötajtós, 384 cm hosszú, 168 cm széles és 152 cm magas, a tengelytávja pedig 239 centiméteres. Formáján alig észrevehetően reszeltek egy kicsit, változott a hűtőrács és a lökhárító, továbbá két új fényezés, egy elefántcsont fehér és egy mélykék jelent meg a palettán. Az utastérben újfajta szövet, bársony és bőrkárpitok közül lehet választani, utóbbi gyémántmintával is kérhető.

A műszerfal textúrája is módosult, kicserélték a váltógombot, ennél azonban jelentősebb változás, hogy áttervezték a középkonzolt és alagutat, valamint a kesztyűtartót, több pakolóhelyet teremtve és javítva a komforton. Bekerült a kisautóba a Fiat-Chrysler járműveiből ismert Uconnect infotainment rendszer is, amely 5 colos kijelzővel, hangvezérléssel, USB porttal, Aux-in csatlakozóval és Bluetooth audio streaminggel érkezik.

Az új Ypsilon háromféle felszereltséggel lép piacra (Silver, Gold és Platinum), motorból pedig ötféle áll rendelkezésre. A már ismert 1,2-es 69 lovas és 0,9 literes, 85 lóerős TwinAir turbós benzines mellett elérhető lesz a 95 lovas 1,3 literes Multijet dízelmotor, továbbá a két benzines egység kettős üzemanyag-felhasználású változata, metángázos és LPG-s kivitelben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/