/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Szoftverhiba: nem nyílik a légzsák az A4-esben

2014. október 27. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

Egy szoftverhibva miatt nem minden esetben nyílik ki a légzsák egy baleset esetén az Audi A4-esben, ezért a német konszern 850 ezer autót hív vissza világszerte.

Veszélyes hiba miatt hív vissza 850 ezer Audi A4-es modellt a német VW-leány világszerte: egy szoftverhiba miatt ugyanis az első légzsákok nem minden esetben nyílnak ki egy baleset esetén. Egyelőre ugyan az Audi csapat még csak gyanakszik: mindössze néhány esetben tapasztalták, hogy a légzsák nem, vagy nem megfelelően nyílt ki, azonban elővigyázatosságból visszahívják az érintett modelleket a szervizekbe.

 

Forrás: Audi

A visszahívás minden piacot érint, európában legalább 150 ezer autótulajdonos viheti szerelőhöz a kocsiját. Nem ez az első rossz hír a VW-csoport háza táján, mint azt a múlt héten megírtuk, a Volskwagennek összesen több mint egymillió autót kellett visszahívnia a hátsó tengely hibája miatt. Habár az egymillió autó visszahívása óriási számnak tűnik meg sem közelíti minden idők egyik legnagyobb visszahívási akcióját, amikor 9,6 millió Fordnak kellett begurulnia a szervízekbe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/