/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új Ford Ranger különkiadás érkezik

2017. szeptember 09. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Ford a Frankfurti Autószalonon mutatja be az exkluzív Ranger Black Edition modellt, a nagyon gazdagon felszerelt, minden krómtól megszabadított, duplafülkés változatot, amiből csak 2500 darab lát napvilágot. Már nálunk is megrendelhető.

A Black Edition modellt a népszerű Limited sorozatból alakították ki a Ford dizájnerei, méghozzá úgy, hogy száműzték a krómozott elemeket, és az Absolute Black fényezésű karosszériát fekete hűtőráccsal, könnyűfém keréktárcsákkal, bukócsővel és egyéb tartozékokkal egészítették ki.

A Ranger Black Edition gazdag alapfelszereltségében műholdas navigáció, első parkolóradar és tolatókamera is szerepel, valamint 8 colos képernyővel kiegészített Ford SYNC 3 multimédia rendszer, kétzónás, elektronikus vezérlésű klímaberendezés, bőr üléskárpitozás és motorosan behajtható, fűthető külső visszapillantó tükrök.

A kizárólag duplafülkés változatban kínált, mindössze 2500 példányban készülő autó mostantól rendelhető meg a Ford márkakereskedésekben.

A Ford Ranger az európai piac legkelendőbb pickupja: 2017 első hét hónapjában 23 100 darabot értékesített belőle a Ford, ami 12,1 százalékos növekedést jelent az előző évi eredményhez képest. Magyarországon az idei év első nyolc hónapjában 992 darab Ranger talált gazdára. A pickup vásárlók 38 százaléka ezt a modellt választja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/