/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új képeken a Suzuki Swift Sport

2017. augusztus 02. 18:00   |   Autoblog
címkék:  

A Suzuki a múlt héten jelentette meg az első fotót a Swift Sportról, most pedig újabb képanyag érkezett, amelyek alapján részletesebb képet alkothatunk a kis méregzsákról.

A Swift Sport külső megkülönböztető jegyei az első spoilertoldat, a hangsúlyos küszöbök, s amit eddig nem láthattunk, a diffúzorelemes hátsó szoknya és a dupla kipufogóvég. Lent középen egy F1-stílusú ködlámpát is beépítettek.

Az utastérben az uralkodó színek a fekete és a piros. Az alul lapított sportkormány, a váltózsák és a sportülések piros díszvarrást viselnek, a sportos hangulatot piros karbonmintázatú díszítések és piros keretes műszerek fokozzák. A fordulatszámmérő háttere is piros. A főműszerek közötti folyadékkristályos kijelzőn plusz információk is megjeleníthetők, mint például a töltőnyomás.

Tehát immár biztos, hogy a Swift Sport mozgatásáról az 1,4 literes Boosterjet turbómotor gondoskodik, 140 lóerős teljesítménnyel és 220 Nm forgatónyomatékkal. Megerősítést nyert az is, hogy a motorhoz hatfokozatú kézi váltót kötnek. A Swift Sport tömege állítólag megáll majd 9 mázsa alatt, így igen élénk menetteljesítményekre lehet számítani.

A Suzuki Swift Sport hivatalos világpremierjét a szeptemberi Frankfurti Autószalonon tartják.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/