/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Új motor kerül a McLaren szuperautóiba

2017. február 15. 17:50   |   Autoblog
címkék:  

A Genfi Autószalonra komoly újdonsággal készül a McLaren, bemutatja új 4 literes biturbó V8-as aggregátját, ami a Super Series modellek második nemzedékébe kerül majd be. Amit már most elárultak: az új erőforrás 7,8 másodperces nulla-kétszázas sprintet és 10,3 másodperces negyed mérföldet szavatol.

LEAD

A Super Series modellsorozat igazgatója elmondta, hogy az új 4 literes M840T erőforrás teljesítmény, nyomaték és gázreakció szempontjából egyaránt felülmúlja a jelenlegi 3,8 literes duplaturbós egységet, miközben fogyasztása és károsanyag-kibocsátása mérsékeltebb. A kettős megfúvású turbófeltöltők hamarabb pörögnek fel, kisebb turbólyukat produkálnak és gyorsabban reagálnak a gázadásra.

Mindamellett az újratervezett kipufogórendszernek köszönhetően a motor sokkal erőteljesebben muzsikál, s akik még több izgalomra vágynak, rendelhetnek majd sportkipufogó-rendszert is. A McLaren a körítésre is odafigyelt, a motorteret LED-ek világítják meg, amelyek ajtónyitásnál felvillannak és megcsodálható a McLaren Speedmark logós alumínium szívócsonk.

A második generációs McLaren Super Series modellekről a márciusi Genfi Autószalonon tudhatunk meg több részletet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Szécsényi Imre
2017-02-15 - 19:50

“az új erőforrás 7,8 másodperces nulla-százas sprintet” Ez nincs véletlenül elírva? 😀 Ezt már egy Vw Passat is tudja 😀

Demcsák Gergely
2017-02-15 - 20:20

Hoppá, természetesen elírtam. 200 a helyes 😀


*/