/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új motort kapott a Volkswagen Polo GTI

2014. szeptember 19. 12:55   |   Autoblog
címkék:  

Ráncfelvarráson esett át a Volkswagen Polo GTI, melynek legfontosabb hozadéka, hogy a kihegyezett, 180 lóerős 1,4-es helyett egy 1,8 literes, 190 lóerős turbómotor került a motorháztető alá.

A modellfrissítéssel a Polo GTI külseje is változott. Új a hűtőrács, melynek piros csíkja immár az átalakított, dupla vetítőlencsés fényszórókba is befut, kifejezőbb a lökhárító, emellett sportosabb a diffúzorbetéttel ellátott hátsó lökhárító és a hátsó lámpák is megváltoztak. A Polo GTI ezen kívül új, látványos 17 hüvelykes felniken gördül, a sárvédőkön pedig ott díszeleg az új, piros GTI felirat. A kis forró ferdehátú szebb, mint valaha.

A motortérben az 1,4-es, kettős feltöltésű benzinmotort a 10 lóerővel erősebb, ám 1,8 literes TSI aggregát váltotta, amely nyomatékból is többet hozott a konyhára. Az előd 270 newtonméterével szemben ez 320 Nm-t tud. Szintén újdonság, hogy a nagyobb lökettérfogatú erőforráshoz ismét köthető hatfokozatú manuális váltó. Az új Polo GTI két tizeddel jobban, 6,7 másodperc alatt gyorsul fel százra, és a 228 helyett a 236 km/órás sebességet is eléri.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/