/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új, tágas négyajtós Renault érkezik

2009. szeptember 18. 19:45   |   Autoblog
címkék:  

Frankfurtban leplezték le a Thaliánál csaknem negyven centiméterrel hosszabb, „státusszimbólumként is bevethető” elegáns négyajtóst, a Fluence-t, amely idén év végén kerül piacra. A 4,62 méteres Fluence hatalmas belteret és 530 literes csomagtartót kínál. Kétféle dízelmotorral és a másfél literes dCi turbódízel négy különböző teljesítményű variánsával lesz rendelhető. 2011-ben a paletta egy tisztán elektromos meghajtású változattal bővül, melynek előfutára szintén bemutatkozott Frankfurtban.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése

A Renault Fluence két benzinmotorral és az 1,5 dCi ötféle változatával érkezik a piacra. Az 1,6 16V 110LE automata vagy kézi kapcsolású váltóval érhető el, a 2,0 16V 140LE pedig folyamatosan változó áttételű (CVT) vagy manuális váltóval társítható. A rendkívül takarékos dCi 85, 90, 105 és 110 lóerős kivitelben választható, utóbbihoz újdonság a duplakuplungos robotizált váltó (DCT). Valamennyi dízelmotor CO2 kibocsátása 119g/km alatti.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/