/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Úton az első összkerekes BMW M5

2015. január 27. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Már vártuk, hogy előbb-útóbb kénytelenek előállni a bajorok az összkerék-meghajtású M5-össel, hisz azt a nyomatékot és teljesítményt, amit biturbó V8-asa szolgáltat, már sok helyzetben nem biztonságos csak a hátsó tengelyre ereszteni.

Mi lesz szegény drifterekkel, ha a legkeményebb BMW-kből is csak négykerék-meghajtású változatok fognak szaladgálni? Majd megoldják valahogy, viszont a többi potenciális vevő valószínűleg örömmel veszi, hogy hamarosan végre xDrive rendszerrel is elérhető lesz a bajorok eddigi legerősebb gyári sportautója.

Egy ilyen xDrive rendszerrel hajtott F10 kódnév alatt futó M5-öst sikerült lekapnia egy szemfüles fotósnak a minap, ráadásul nem volt rest benézni a kerekek mögé is, ahol valóban jutott a hajtásból a hátsók mellett az elsőknek egyaránt.

Bár az egyelőre jó kérdés, vajon megkapja-e még a jelenlegi modell ezt a konfigurációt, könnyen lehet, hogy csak a következő generáció – amely már 600 lóerőt is felsorakoztathat – részesül a megtiszteltetésben, hogy az első összkerékhajtású M5-össé váljon – persze csak felárért cserébe, ugyanis alapáron továbbra is csak a hátsó tengelyt fogja kínozni a legvadabb Bömös.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/