/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vajon tényleg elkelt minden BMW i8?

2013. december 03. 20:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A napokban kiadott belső információk szerint a propelleres gyártó már most túladott jövő évre tervezett elektromos sportautójának mennyiségén, de mi rejlik a színfalak mögött?

Nemrég arról lehetett hallani Ian Robertsontól, a BMW nemzetközi értékesítési igazgatójától, hogy a bajor gyártó már az egész 2014-es évre tervezett i8-as elektromos sportautó-állományát eladta. Ez elsőre igen lenyűgözően hangzik, de egyáltalán nem számít csodának egy ennyire patinás gyártó részéről, ami ráadásul erősen limitált darabszámot bocsát piacra egy ilyen exkluzív négykerekűből.

De vajon hány i8-ast jelent a teljes jövő éves készlet és tényleg elkelt-e az összes autó?

Az amerikai Car and Driver magazin információi szerint a valóság kissé más, ugyanis a jövőre legyártani tervezett 1932 darab – 2015-re pedig 5085 – példány közel sem kelt el. Sőt, egyes német kereskedők még azt sem tudják, mikor kezdhetik el végre felvenni az előrendeléseket az áprilistól kapható négykerekűre. Így a gyáriak csupán az előrejelzések alapján számítanak arra, hogy mindegyik autó kulcsa kiköt valakinél. Tehát, ha csupán az tartott vissza minket a 136 ezer dolláros BMW megvásárlásától, hogy már nem jutnánk hozzá, nem kell félnünk, még bőven akad eladatlan i8.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/