/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Valaki megpróbálta eladni az új Civic Type R-t dupla áron

2017. augusztus 12. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akkora az érdeklődés Amerikában a japán hot hatch iránt, hogy vannak, akik nem kis hasznot akarnak kovácsolni a frissen megszerzett példányok továbbértékesítéséből. Az egyik hirdető például az eredeti ár közel duplájáért rakta fel ezer kilométert futott Hondáját.

Pofátlanság vagy ügyes üzleti érzék az, amikor valaki türelmetlenségéből csinálunk pénzt? Mondjunk rá akármit is, ha egy tárgyra nagyobb a kereslet, mint a kínálat, az eladók vannak előnyben.

Nincs ez másként a tengerentúlon az új Honda Civic Type R modelljével, amelyre akkora érdeklődés van, hogy aki most rendel magának egy új darabot, annak hónapokat kell várnia a japán sportautó átvételére. A türelmetlenség a megfelelő vagyonnal társítva azonban elhamarkodott üzletet eredményezhet, így fordulhatott elő például az, hogy egy fekete Type R tulajdonosa a busás haszon reményében 55 ezer dollárért (14,3 millió forint), azaz majdnem dupla áron (eredeti eladási ára 34 ezer dollár, azaz 8,8 millió forint) igyekezett megválni 600 mérföldet (970 kilométert) futott autójától.

Persze gyakorlatilag egy új példányról van szó, ám eleve azért beszerezni a modellt, hogy majd milliókat keressünk azonnali eladásán nem feltétlen etikus húzás… A hirdetés egyébként nemrég törlésre került (nem tudni, hogy esetleg valaki megvette a Type R-t vagy csak a sok felháborodás miatt szedték le), de azon se csodálkoznánk, ha a fekete alapon piros kiegészítőkkel ellátott példány instant birtoklási vágyat ébresztett volna valakiben, és valószínűleg nem is ez lesz az utolsó drága példány (amely egyébként még így is épphogy meghaladta a magyarországi új árat).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/