/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vászontetős Toyota Aygo érkezik

2017. február 04. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

Mindössze 1500 darab készül majd a Toyota Aygo x-pose elnevezésű limitált szériájából, amelyet a csillogó fehér szín, a bordó vászontető, az övvonal bordó felületei és a külsővel harmonizáló színösszeállítású belső tesznek különlegessé. A limitált modell márciustól lesz elérhető az európai piacokon.

2014-es bevezetése óta a Toyota Aygo népszerű választás a szupermini kategóriát választók körében, a modell európai eladásai évente meghaladják a 88 ezret. Piaci részesedése 6,7% az A-szegmensben, ami azt jelenti, hogy a négy legnagyobb darabszámban értékesített modell között van. A modell hazánkban is népszerű, a tavalyi évet szegmensének harmadik helyén zárta, 5,5%-os részesedéssel.

Az autó orr-részét jellemző ikonikus “X” motívumtól kezdve a széleskörű személyre szabhatóságáig minden Aygo stílusában és technológiájában megtalálható a vidámság. A modellkínálatot – 3 felszereltség, 3 speciális kivitel – mostantól egy újabb változat egészíti ki: a korlátozott darabszámban, mindössze 1500 példányban készülő Aygo x-pose.

Az Aygo x-pose egyedi színösszeállítást és dekorációt, csillogó fehér fényezést, tovább bordó színű, elektromos mozgatású vászontetőt kapott. A motorháztető első orr-része és az első légterelő is bordó fényezésű, valamint bordó matricák díszíthetik a külső tükröket és az oldalsó övvonalat is. A fehér színű, 15 colos, ötküllős könnyűfém keréktárcsák polírozottak, a középső részük pedig bordó.

Az utastér eleganciáját a fehér színű légbeömlő nyílások, fekete középkonzol és váltózsák fokozza, miközben a műszerfalat és a váltókart bordó betétek díszítik. Az x-pose részben bőrkárpitozású ülésekkel készül, de rendelhető fekete színű, bordó betétekkel ellátott teljes bőrkárpitozással is. A szőnyegek színvilága is harmonizál az autó többi részével, szegélyeik bordó színűek.

Az új Aygo x-pose Európa-szerte 2017 márciusától érhető el a márkakereskedésekben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/