/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vázlatokon az új Hyundai i20

2014. augusztus 01. 12:00   |   Autoblog
címkék:  

A Hyundai kiadta az első vázlatokat az új generációs i20 modelljéről. A Hyundai népszerű városi kisautójának második kiadása a márka „folyékony szobrászat 2.0” dizájnfilozófiáját követi, formavilága kifinomult és jellegzetes.

A hosszú motorházfedél és a nagyvonalú sziluett erőteljes kiállással ruházza fel az új generációs i20-at. A karosszéria oldalfalai plasztikus kialakításúak, ugyanakkor a formaterv egészét tekintve egyszerű és letisztult. Oldalnézetből a C-oszlop sötétített kivitele optikailag megnyújtja az autót.

Az orr megjelenését a Hyundai jól ismert hatszögletű hűtőmaszkja határozza meg; a fényszórókat új, keskeny vízszintes sáv köti össze. Hátul az oldalfalakra húzódó szélvédő és a lámpatestek egyedi kivitelezése a ferdehátúakra jellemző karosszériaarányokkal együtt jellegzetes formatervet eredményez.

Az új generációs i20 kisautó további részleteit a 2014 októberében megrendezésre kerülő Párizsi Autószalonra időzített világpremiert megelőzően teszi közzé a Hyundai.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/