/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hivatalos fotókon a Suzuki Swift

2016. december 27. 13:20   |   Autoblog
címkék:  

Egy sor kémfotó és kiszivárgott katalógusfotó után végre hivatalos képeken csodálhatjuk meg a negyedik generációs Suzuki Swiftet. Vonzó kisautót alkottak a japánok, amely a szigetországban már január 4-étől megvásárolható. Ott hatféle verzióban lesz kapható, akár 111 lóerős 1 literes turbómotorral.

Amint arról korábban már hírt adtunk, az új, japán belpiacos Swift nem kevesebb mint hat – RSt, Hybrid RS, RS, Hybrid ML, XL és XG – kivitelben lesz elérhető. Egyelőre kétféle erőforrás szerepel a kínálatban, az 1 literes, közvetlen befecskendezéses, 111 lovas háromhengeres turbó és az 1,2 literes, négyhengeres, 90 lóerős Dualjet szívó erőforrás, opcióként enyhe hibridhajtással.

Mindkét erőforráshoz ötfokozatú manuális váltót ad a Suzuki, de a turbós aggregáthoz kérhető hatsebességes automataváltó, a szívóüzemű egységhez pedig fokozatmentes automata. A Swiftből később piacra dobnak összkerékhajtású változatot, és számítani lehet a Swift Sport megjelenésére is, a Vitara S-ből származó 1,4 literes, 140 lóerős turbómotorral az orrában.

Az új Swift nemcsak megjelenésében, de biztonsági felszereltségében is nagyot lép előre. Japánban, s minden bizonnyal majd Európában is, felárért kapható lesz egy fejlett biztonsági csomaggal, amely a típus történetében először tartalmaz ütközésre figyelmeztető és megelőző rendszert, valamint adaptív sebességtartó automatikát.

Az új Swift valószínűleg a márciusi Genfi Autószalonon ünnepli majd a világpremierjét, akkor részletesen beszámolunk róla.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/